onsdag, juli 25, 2012

Med hus

Jag har varit dålig att skriva vad som händer men man kan sammanfatta det med att vi nu har flyttat in och gör vårt bästa för att komma i ordning. Trädgården behöver fortfarande en del kärlek efter att varit försummad under en tid.

Vi har beställt luftvärmepump (Toshiba Polar 13) som kommer installeras innan vintern, priset skilde väldigt mellan den lokala försäljaren och Polarpumpen där vi valde att köpa.

Just nu går det mer energi åt att få ordning på huset än att packa upp flyttkartonger, men vi har kommit i ganska god ordning ändå. Imorgon ska det komma någon och titta på att få bort de gula/svarta/röda myrorna som slagit sig till ro intill husväggen och ut mot gräsmattan. Det är nog första gången jag sett de gula myrorna som tydligen är ganska vanliga här i Stockholm.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser ut som om ni har fullt upp. Kul när proppen går ur så man kan börja ta tag i saker o ting. Vi kommer framåt hösten o ser hur ni har det. Hälsn fr Rättarv. 9

Unknown sa...

Hej! Ja.. jag tycker nog vi har jobbat på ganska bra hela sommaren, när vi inte varit bortresta förstås. Men det är ju lättare nu när vi fått tillgång till huset :) Vi ser fram emot besöket!

KI sa...

Om ni har några bekanta som också är sugna på att byta energikälla borde ni kolla in
greenmatch.se. Där kan man få olika offerter på värmepumpar och solceller! /K