fredag, augusti 22, 2008

Lägenhet -igen

Dåså, till slut =). Jag och Ida har enats om och skrivit på köpekontrakt för en lägenhet i Täby kyrkby. Den tidigare bokade lägenheten kommer att avbokas och vi kommer att få tillbaka det mesta av bokningsavgiften. Anledningen till att vi valde en annan lägenhet var främst på grund av läget då den inte ligger vid E18 och priset som är betydligt lägre. Sedan är den lika stor och med roligare planlösning och det gör knappast saken sämre.


Visa större karta

Det är direktverkande el och vi får själva betala för uppvärmning av varmvatten. Jag ser fram emot att byta ut elementen mot oljeelement, annars är det inte så mycket att pyssla med. Väldigt lite om man jämför med att vi kunde haft ett hus ifrån 50-talet att brottas med. Men det kommer en tid för det med.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis båda!!! Jag har tittat på lägenheten på nätet och tycker den verkar helmysig. Ni har säkert gjort ett bra val - ni har ju lite att jämföra med nu. Lycka till! När går flyttlasset?
Kram ma/Maria

Unknown sa...

Ja den känns helt rätt. Vi får tillträde den 28:e november och flyttlasset går helgen efter.

Anonym sa...

Grattis!!!

Finns det ngn länk, jag har iofs. sett ritningen på papper men tänkte om det finns bilder på omgivningen.

Ser på kartan att det fågelvägen inte ligger sååå långt från Upplands-Väsby där Hansens (några av er) har bott.

/Jonas

Unknown sa...

Sidan med information om lägenheten är tyvärr borttagen ifrån Christer Magnussons (mäklaren) hemsida. Men ni kommer att få möjlighet att titta om ni fortfarande vill hjälpa oss att flytta? Jag ringer er ikväll.

Ja det är väl lite tillbaka-till-dåtiden =)