onsdag, juli 16, 2008

Bokad lägenhet

Vi har inte betalat något ännu men inom ett par dagar ska bokningsavgiften vara inbetald och sedan är det bara att vänta. Om hälften av lägenheterna (hittills fem av arton) är bokade innan oktober så börjar bygget av vår nya lägenhet och förhoppningsvis står den färdig någon gång mellan sommaren och vintern 2009. Tills dess kommer vi att få bestämma vilka eventuella tillval och tapeter (som ingår) vi vill ha.

Lägenheten är en trea på 65m² i bottenplan med trevlig planlösning och dessutom i ett villaområde! Det är inte någon budgivning på de här lägenheterna vilket var avgörande för oss eftersom priset låg nära gränsen för vad vi var beredda att ge.

Eftersom hälften av lägenheterna måste bokas innan banken låter entreprenören börja bygga så kan vi inte vara 100% säkra på att det verkligen blir den här lägenheten. Om det inte blir den här så kommer vi att hitta någon annan. Vi är tvungna att flytta nästa år eftersom de vi hyr av vill ha tillbaka lägenheten under nästa höst.

2 kommentarer:

Akke sa...

Hejsan,

det var verkligen ett intressant prospekt. Hoppas det blir tillrackligt manga som bokar in sig. Kolla om det har gjorts bullermatningar i omradet betraffande motorvagen. Kanske behovs det ett plank mot den riktningen i framtiden.

//Pa

Unknown sa...

Huvudet på spiken som vanligt. Jo det är bullret vi har som enda frågetecken. När vi var där och tittade under rusningstrafik lät det en del men det kommer att byggas ett rejält bullerplank (se Berlinmuren) och antagligen en kontorsbyggnad mellan lägenheterna och vägen. Alla uteplatser är åt söder -bort ifrån vägen.