tisdag, oktober 31, 2006

Höst

Nu är det höst på riktigt, regn och blåst. Skönt. Matte tentan gick bra, den gick faktiskt väldigt bra, jag fick betyg fyra av fem möjliga. Det känns som att jag har bättre kontroll över mina studier nu när jag inte behöver planera in rugbyträningar och matcher i veckoschemat. Jag har inte fått svar på C# tentan ännu och jag väntar på besked om jag får tillgodoräkna mig examensarbetet från KaU. Firefox 2 har kommit ut och det fungerar bra, jag gillar rättstavningsfunktionen. I måndags när jag satt och mumsade lunch kom en kursare och satte sig vid samma bord, han pratade om TCPA som jag inte visste någonting om. Om du är nyfiken föreslår jag att du söker på Google, det är väldigt intressant. Jag tycker att idén i stort är bra, hindra farlig mjukvara från att spridas och låt folk betala för programvaran de använder. Det jag inte gillar är idén att Microsoft (med vänner) ska ha total kontroll över min dator -min egendom! Det handlar inte längre om att "storebror ser dig" utan -storebror kontrollerar dig. Enligt kursarn skulle det inte ens gå att installer Opensource program på datorn eftersom de inte är med i programmet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gott att tentan gick bra, det måste kännas riktigt skönt.

Har du varit ute och provat de nya skorna än? Jag tvingade ut två glatt ovetande vänner på en 2 timmars simtur med pannlampa i Delsjöskogen igår. Tror att stumporna var torra i ca 2,5 minut resten var bara att bita ihop. Alla stigar hade förvandlats till bäckar eller forsar efter allt regnande, mycket spännande.

//Broder

Unknown sa...

Ja det är en lättnad =)

Det har inte blivit några skor ännu, jag spelade dator med Henrik istället.. Blöta strumpor är inte så bra i längden men det är ändå lite förvånansvärt hur trist det känns med lite fukt i dojan under en kortare period. Här på bloggen kan jag gotta mig i mitt eget ordbajs =)