onsdag, april 04, 2007

Quaero::Log mer forts.

Varför inte 3D? Jag hade redan latitud och longitud men tvekade att ta med höjd över havet eftersom jag inte trodde att den skulle vara nog exakt. Nu när jag gjort det känner jag att det var rätt val. På bilden syns en av de vanliga promenaderna men nu är även höjden med. Det ska bli spännande att se hur bra det fungerar att följa min promenad live via webservice.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vackert!

Akke sa...

kan du fa in kisspauserna ock?

admin sa...

Häftigt, men skulle det inte gå att få höjdaxeln att visa motsvarande tid man spenderade på varje given punkt, alltså lägre kurva ju snabbare man passerar.
Eller så lägger du till det i färgtoner så är den nästan 4 dimentionell.

// Sara

Unknown sa...

Pappa: ja du kan få kisspauserna markerade om du skulle vilja det, man skulle kunna tänka sig att apparaten gjorde en markering så fort man står stilla i mer än fem sekunder exempelvis.

Sara: jodå det går att få med väldigt mycket matnyttig information och det handlar egentligen bara om hur mycket information som går att klämma in för att det fortfarande ska gå att utläsa. Man skulle exempelvis kunna ha olika färger för hur fort man rör sig som du skrev eller acceleration eller energiförbrukning eller antal förbrända kanelbullar eller meter över havet... kom gärna med fler förslag. Tyvärr kommer jag inte att hinna ta med alla men någon borde jag kunna ta med som proof-of-concept.